Over ons

 

Ik ben Frans van Dun, een enthousiaste tuinier en imker die gepassioneerd is over gezond en lekker eten. In mijn eigen hobbytuin kweek ik zelf groenten en fruit, waarbij ik zorg voor smaakvolle en voedzame producten. Als je de natuur haar werk laat afmaken zal de smaak en kwaliteit altijd optimaal zijn.

Als imker leer ik veel over het produceren van honing en de belangrijke rol die bijen spelen in de natuur. Ik geloof in het belang van vers voedsel en deel graag mijn kennis om anderen te inspireren lekkerder, gezonder en duurzamer te eten.

 

Ik ben Eduardo Tranque Montes, afkomstig uit Cepeda de la Sierra, een klein dorpje in het hart van het natuurpark Las Batuecas - Sierra de Francia in Spanje. Mijn jeugd heb ik doorgebracht temidden van de natuur, wat me in staat stelde om constant in contact te staan met de landbouw, het kweken van groenten, fruitbomen en het onderhouden van bijenkorven in mijn kleine tuin. Dankzij deze band met het land en het respect voor kwaliteitsproducten, besloot ik Superior Flavors te creëren samen met mijn partner Frans. Onze missie is om onze klanten eersteklas producten aan te bieden uit gebieden die vrijwel ongerept zijn, waar we de herkomst en oorsprong persoonlijk kennen. Bij Superior Flavors geloven we in authenticiteit en transparantie, en we willen het beste van de natuur met jullie delen.